keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Ihanan lämmin viikonloppu




Viikonloppuna lämpötila kekkui +20 asteen tuntumassa, olikin hienoa nauttia lämpimästä säästä ulkona.



Lauantaina lähdimme käymään Amsterdamissa, ikävä kyllä aika moni muukin oli päättänyt tehdä niin.... Kiertelimme kuitenkin katselemassa hieman erilaista katukuvaa ja nautimme aurinkoisesta säästä. Kukkamarkkinakojuilla piti kyllä jo melkein laittaa silmät kiinni, niin paljon värikkäitä tulppaaneja, erilaisia kukkasipuleita, siemeniä ja muuta ihanaa. Matkamuistot tulikin ostettua jo hyvissä ajoin!

Päivän päätteeksi kävimme vielä kanaaliristeilyllä, oli ihana lepuuttaa jalkoja aluksen lipuessa hitaasti pitkin kanaaleja. Saimme samalla pläjäyksen Amsterdamin historiaa tietoomme. Sen verran väsy olo oli, ettei ihan kaikki ehkä mennyt tajuntaan.



Sunnuntaina nautimme lämpöisestä ilmasta kävelyretkellä. Leskenlehdet ja erilaiset puut kukkivat jo täyttä päätä. Mustarastaat lurittelevat säveliään kilpaa muiden lintujen kanssa.

Katsoimme vähän kartasta etukäteen mihin kävelisimme, mutta menimme ihan fiiliksen mukaan, aurinko paistoi ja oli ihanan lämmintä. Olimme varautuneet voileivillä, joten istahdimme yhden kanavan viereen evästämään. Alkumatkasta bongasimme alla olevan toteemipaalun.




Seuraavaksi viikonlopuksikin ennuste lupaa lämmintä ja aurinkoista. Suunnitelmissa tehdä taas eväät reppuun ja lähteä nauttimaan luonnosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti